Sweet goodbyes

De maand voor ons vertrek uit Nederland, bestaat voor meer dan de helft uit afscheid nemen. Afscheid van werk, afscheid van school, afscheid van de opa’s en oma’s, afscheid van zussen, neefjes en nichtjes, afscheid van ‘oude’ vrienden en afscheid van lieve ‘nieuwe’ vrienden. Het leuke van afscheid nemen is te zien en voelen dat mensen om je geven, het zware dat je de mensen die je lief hebt een tijd lang niet zult kunnen omarmen. We hebben dit gelukkig vaker gedaan en overal ter wereld zijn er weer leuke nieuwe vrienden te maken. Leah en Ise vertellen we over Spin Anansi die zei: ‘de hele wereld is ons web. Waarheen we ook gaan, overal zijn er draden om te grijpen en draden om weer los te laten’ (Arthur Japin; De zwarte met het witte hart).

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. DBLY schreef:

  Lieverds,
  Hele fijne vakantie en een mooie start van een spannend avontuur!
  We gaan jullie missen!
  Virtueel drinken we snel een wijntje met elkaar!
  X DBLY

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s