First Blog / Eerste blogbericht

Hier springen we nog in een Nederlands bos maar binnenkort volgt onze eerste tropische jungle sprong foto….op 16 juli vertrekken we naar Myanmar. Hou onze blog in de gaten: we gaan jullie op de hoogte houden van alles wat we meemaken! Dus volg ons en we vinden het heel erg leuk om af en toe iets terug te horen. Liefs.

In the picture we’re still jumping around in a Dutch forest. Soon our first jungle picture from Asia will be posted here. We are leaving the 16th of July and through this blog we will keep you posted about everything we discover in Myanmar. Please fee free to follow us and send us a message once in a while. With love.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Pieter (opa) schreef:

    Wat n leuk initiatief. Op die manier horen we hoe jullie nieuwe woonplaats bevalt. Maar we zullen vast ook regelmatig bellen of Skypen. Wij zijn natuurlijk straks benieuwd naar jullie belevenissen en schrijven terug wat wij beleven en doen. We zien jullie eerst volgende week nog. Groetjes

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s